sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Balilla - myös muutakin kun vain rannalla makoilua.

Päivät paratiisissa hupenevat kovaa tahtia. Enää muutama päivä ja sitten olemmekin jo lentokoneessa matkalla kohti pohjoista. Minun on pitänyt jo pitkään kirjoittaa  muutama sananen siitä, miten olen saanut aikani kulumaan, kun muut tyttötrion jäsenet ovat ahkeroineet Kerobokanin 3V salilla (www.3vkerobokan.com)  Moona ja eritoten Jaana ovat tuntuneet löytäneen täällä uuden vaihteen saliharjoitteluun. Me emme siis ole todellakaan loikoilleet rannalla tai huristelleet skoduilla ympäri saarta. ;)

Ensimmäisten Bali viikkojemme aikana me kaikki kokeilimme muutamaan otteeseen surffausta, mutta meistä viidesta surffikärpäsen sai ainoastaan minä ja Alma. En ole enää pysynyt laskuissa kuinka monta kertaa olen vedessä lillunut laudan kanssa, mutta on se vaan niin kivaa ja ennen kaikkea haastavaa! Se vaan on niin mahtavaa, kun miljoonan kaatumisen ja aalloissa kamppailun jälkeen saa yhden onnistumisen alle! Australialaista host isääni Steveniä lainatakseni olen siis opiskellut näiden neljän ja puolen kuukauden aikana ahkerasti vesitiedettä ja vielä ahkerammin olisi pitänyt sitä harjoitella, jotta voisin sanoa nyt että osaan surffata hyvin :) Mutta tästä se lähtee! Seuraavat matkat suunnitellaankin sitten sen mukaan, että missä on hyvät aallot ;)

Minne sitä sitten mahtuisi ?

Ääää, pysyy pystyssä

Ja ei !:D Myöhemmistä (onneksi paremmista) surffikerroista ei ole enää kuvamateriaalia :)

Surffauksen lisäksi vapaa-aikani on kulunut läheisellä Muay thai salilla (www.dee-muaythai.com)  ja nyt olen lajiin aivan koukussa ! Olin jo pitkään Suomessakin suunnitellut, että osallistuisin thai boksingin alkeiskurssille ja sitten täällä päätin, että haluan tehdä jotain muuta kuin käydä perinteisesti salilla. En ole katunut hetkeäkään päätöstäni. Laji itsessään on hieno ja mitä parasta olen saanut salilta uusia kavereita niin mikäs sen mukavampaa ! Viimeisten viikkojen aikana sain vihdoin myös Moonan ja Alman innostumaan lajista :) Nyt meillä onkin sitten jengi kasassa ;)

Ryhmäkuva treenien jälkeen :)

Camilla tositoimissa :D ja minä taustalla ;)
Ruotsalaisen treenikaverini Camillan ansiosta välillä treeneissä on vaan pakko käydä :D Ryhmäpainostus on joskus hyvästä ;)



Ryhmäkuva viimeisten treenieni jälkeen :D Etualalla trainerit.



Suosittelenkin Dee-Muay Thai- salia ( www.dee-muaythai.com ) kaikille!  Salilla käy niin paikallisia kuin ulkomaalaisiakin. AE:n vaihtarit saavat lisäksi AE:n korttia vilauttaessaan treenikerrat opiskelijahintaan.
Muutama viikonloppu sitten sain houkuteltua tytöt katsomaan Muay thai nationals otteluita, jotka järjestettiin tänä vuonna Balilla. Camilla totesikin, että olimmekin varsinainen blondi mafia ja pistimme silmään muuten niin miesvaltaisesta ja paikallisesta yleisöstä:D


Camillan ja Annan kanssa kisoja seuraamassa :)

Moona, Riikka ja Jaanakin liittyivät kisakatsomoon :) 

Ryhmäpotretti salin kannustusjoukoista ja ottelijoista :) 

Kisat kestivät kolme päivää ja huipentuivat finaaleihin, joihin asti selvisi sentään yksi salin pojista. Tunnelma oli mahtava ja oli todella hieno fiilis olla osana jengiä kannustamassa Dudua. Kaikkien harmiksi Dudu ei voittanut tiukkaa kamppailua, mutta otteli todella hienosti ! Ensi kerralla sitten!


Dudu punaisissa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti