sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonloppufiiliksiä!

Ohessa kuvia naisenergisestä viikonlopusta. Perjantaina hengattiin tyttöporukalla kavereiden villalla auringosta nauttien ja lauantaina kierrettiin Balin eteläkärkeä ruotsalaisvaihtareiden kanssa. 

Perjantai alkoi sushilounaalla Ryoshissa, Kerobokanissa. Osalle sushi oli jo tuttu herkku, mutta joukossamme oli myös ensikertalainen Jaana. Nam!


Loppupäivä kului altaan reunalla kavereiden villalla, kunnes sadekuuro keskeytti treffit auringon kanssa. Kotiin päästyämme suuntasimme salille. Jo salilla paikallaan seisominen sai aikaan hikivirtauksen, jolle ei näkynyt loppua. Paikalliset ihmettelivät suu auki, kun päätimme treenata tangolla; otimme käyttöön kaikki salilta löytyvät vapaat painot (pari kilon ja viiden kilon kiekkoa). Kotona tämä tuntuisi liian kevyeltä, mutta tässä kuumudessa niillä sai aikaan hyvän treenin. Paikalliset kerääntyivät ympärille, supattivat toisilleen ja kehuivat meitä vahvoiksi :D


Lauantaina teimme päiväreissun Uluwatuun, Balin eteläosaan. Team villa Daivani ja ruotsalaistytöt villa Maniksesta ajoivat tietä tuntematonta skoottereilla viidakon keskellä ja löydettiinkin perille ensiyrittämällä. 

Uluwatun ranta ei sovellu uimareille, vaan korkeat aallot hakkaavat valtaviin kiviseiniin ja rantaa voikin ihastella kallionkielekkeeltä. Löysimme kuitenkin reitin alas rantaan ja "luolamaisemat" olivat taianomaiset. 


Ruotsalaistytöt halusivat nähdä apinatemppelin (Monkey Temple) lyhyen ajomatkan päässä Uluwatun rannasta. 

Näkymät kuin paratiisissa. 


Nähtiin muutama apinakin. Nämä kaverit eivät olleet niin kivoja kuin Ubudin monkey forestissa ja itse asiassa hiukan pelkäsinkin niitä. Yhdeltä pikkutytöltä lähti flipfloppi jalasta!

Päivä piti sisällään tuhansia rappusia ja polttavan auringon, joten ajettiin vielä läheiselle Padang padang beachille virkistäytymään.



Pitkä päivä ei suinkaan ollut vielä ohitse. Ruotsalaisflikat kutsuivat meidät villalleen istumaan iltaa. Kaikki olivat uupuneita ja yhden Bintangin jälkeen oma sänky tuntui houkuttavalta ajatukselta, mutta parin tunnin päästä löysimme itsemme Sky Gardenin kattoterassilta :D Yökerho oli valtava; viisi kerrosta, kattoterassi ja metrejä jatkuvat baaritiskit. Meillä oli niin hauskaa! Väsymys saatiin ihmeenkaupalla karistettua ja tanssimme yli kolme tuntia putkeen. Such a great Saturday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti