lauantai 16. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä

Tänä vuotinen ystävänpäivä erosi huomattavasti edeltäjistään! Vietimme tyttöjen kesken laatuaikaa shoppailen, herkutellen ja illalla luonnollisestikin juhlien. Päivä oli kirjaimellisesti omistettu ystäville!

Minä ja Moona <3

Aamu alkoi aikaisella kellonsoitolla, sillä ystävänpäivä ei ole yksi niistä lukemattomista holidaysta, joita Balilla vietetään vaan meidän oli suunnattava kouluun. Aikaisen herätyksen tuskaa lievitti kuitenkin aamutuimaan saatu ystävänpäivähali Moonalta -päivästä oli tulossa loistava! :) Luvassa ei kuitenkaan ollut mikään tavanomainen koulupäivä vaan suuntasimme koko vaihtariporukalla kampuksen lähellä sijaitsevaan perinteiseen balilaiseen "kauppakeskukseen" metsästämään traditional costumia vaihtomme lopussa vietettävää final ceremonyä varten. Kukaan ei palannut takaisin kampukselle ilman asua vaan jokaiselle löytyi jotakin. Toisille asun metsästäminen oli helppoa kun taas toisille se tuotti päänvaivaa. Olimme kuitenkin lopulta kaikki aikast hyvännäköisiä ;)





Pitkän ja niin rasittavan koulupäivän jälkeen (:D) jäimme Moonan ja Riikan kanssa Denpasariin shoppailemaan. Olimme saaneet sisäpiiritietoa lähellä kampustamme sijaitsevasta Millenia -nimisestä kaupasta, jossa myydään Victoria Secret -alusvaatteita. Sinne oli siis päästävä. Jouduimme kuitenkin paikan päällä pettymään, sillä vaihtarikaverimme olivatkin hyvin ansiokkaasti jo tyhjentäneet kaupan kyseisistä alusvaatteista. Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, sillä tarttuihan sieltä mukaan jotain muuta. ;)

Olemme jokainen vuorollamme kertoneet ihanasta vuokraemostamme, joka on meille kuin Baliäiti. Halusimme muistaa häntä ja hänen kauniita tyttäriään ystävänpäivänä kutsuen heidät ystävänpäiväkahville villallemme. Tarjottavat oli siis hankittava. Ostimme tusinan toinen toistaan herkullisempia donitseja J.COsta. Edes jäätävän kokoisen donitsilaatikon kuljettaminen ei tuottanut ongelmia, sillä olen tottunut ajamaan skotteria milloin mitäkin jaloissani. Siinähän se donitsilaatikkokin meni mukana, vaikka piti kyllä olla todella varovainen etteivät herkut tippuisi matkasta. Sydänhän siinä murtuisi jos ystävänpäiväherkut menettäisin. :D Osaan kuvitella kuinka huvittava näky olen ollut ajellessani donitsilaatikko haarojen välissä. Täällä näky ei kuitenkaan ole kovin erikoinen, sillä päivittäin sitä näkee toinen toistaan kummallisempia viritelmiä skoottereiden kyydissä. On sitä nähty tikapuitakin kuljetettavan skootterilla ja muuta vastaavaa. Täällä mikään ei enää hätkäytä, joten tuskin minäkään skootteri täynnä erilaisia shoppailukasseja ja donitsilaatikko haaroissa. Maassa maan tavalla :)



Illalla luvassa oli vielä Valentine's day partyt Beach Loungessa, Kutalla. Halusimme tätä ennen kuitenkin viettää aikaa muiden vaihtareiden kanssa ja menimmekin etkoille yhdelle villalle pienen taksimatkan päässä omastamme. Villan tytöt olivat ihanasti koristelleet ruokapöydän kauniilla kukilla ja kiviasetelmilla, mikä muistutti ystävänpäiväteemasta. Koko ilta oli todella onnistunut! Illan kruunasi kotimatkalla tehty mutka Pit-Stopille hamppareita ostamaan. Vatsa täynnä oli hyvä nukahtaa.




Nam nam! Ollaan jo harkittu oman Pit-Stopin avaamista Suomeen :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti