perjantai 5. huhtikuuta 2013

Rutiineja ja korttipelejä

Kolmen viikon loma on nyt lusittu ja tällä viikolla palattiin takaisin koulunpenkille. Onneksi kouluun on tullut wi-fi, niin tunnitkin kuluu nopeammin :D Koulu on tuonut mukanaan muutkin rutiinit, muun muassa salilla on tullut huhkittua aina iltaisin.

Tänään tulikin sitten pakkolepopäivä eilisen pokeri- ja drinksuillan venyttyä pikkutunneille. Ollaan kunnostauduttu kortinpeluussa Jaanan tuotua pelikortit Malesiasta. Iltaisin kokoonnutaan pöydän ääreen  kisailemaan ja nukkumaan mennään adrenaliinit jylläten ja verenpaine koholla, myöskin solvaukset ja muut ei-niin-nätit-sanat kuuluvat asiaan :D Sen verran kilpailuhenkistä porukkaa! No, eilen päätimme tyttöjen kanssa järjestää pienet illanistujaiset Jutan poikaystävän, Aleksin, loman kunniaksi. Aleksi on viime lauantaista asti viihtynyt villallamme ja pitihän kaveri Kutan yöelämään viedä.

Kuumottavat korttipelit saivat sydämen pamppailemaan ja kädet hikoamaan. Onneksi köyhänmiehen mojitot ja mansikkalimedrinkit pitivät mielen kirkkaana.
Voitto kotiin naturally...  T:Team Moona&Riikka
Kaunottaret Kutalle siirtymässä
Huomenna kukonlaulun aikaan olisi tarkoitus lähteä snorklaamaan Nusa Lembonganille, joka on pieni saari Balin itäpuolella. Jutta on meistä ainoa, ketä on jo siellä vieraillut, joten hän saa toimia matkanjohtajana ja johdattaa meidät mantarauskujen luo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti