perjantai 1. maaliskuuta 2013

Torstain moovit!

Hyvää alkanutta maaliskuuta itse kullekin! Huh, aika rientää niin kovin nopeasti ja olisi vielä vaikka mitä tehtävää ja nähtävää. Tässä täytyy ihan suunnitella tulevia viikonloppuja. Mutta ennen kuin alan sen enempää suunnitella, niin kerronpa meidän torstaisesta koulupäivästä. 

Torstaina mentiin taas yhdeksäksi Denpasarin kampukselle workshoppiin. Meille opetettiin balilaista perinnetanssia :D Tämä hihitytti useimpia jo valmiiksi ja kaikilla tuntui olevan levoton fiilis. Päästiinkin samantien lavalle, jossa meidät jaettiin kahteen riviin. Hiki virtasi jo ennen kuin ehdimme aloittaa moovit! Ilmastoinnista ei siis tietoakaan :)

Hyvältä näyttää... eiku :D
Ensin jalkaterät v-asentoon ja varpaat kohti kattoa, ja tämä perusasento kestää koko tanssin. Balilaiseen tanssiin kuuluu tärkeänä osana myös hymy, kuitenkin niin etteivät hampaat saa näkyä. Tämä on erittäin vaikeaa, koska keskittymistä vaadittiin todella. Opettaja naureskeli, että näytämme ennemminkin pelottavilta tanssiessamme ja hoki jatkuvasti "smile!". Käsiä pyöritetään houkuttelevasti ja sormia heilutellaan monessa kohtaa. Myöskin erilaiset silmien mulkaisut ja pyörittelyt ovat osa tanssikuvioita. Itse koin vaikeimmiksi juuri silmillä tehtävät liikkeet, minulta kun ei tuo silmänisku onnistu. Lähinnä näytti, että sain elohiiren samanaikaisesti molempiin silmiin... No tulihan siitä jotain ja lopuksi tanssimmekin lyhyen sarjan yhdessä rivissä. Päivän urheilu- ja naurukiintiö tulivat täyteen heti aamusta, tosi hauskaa settiä :D

Koulupäivä, jos sitä sellaiseksi voi kutsua, päättyi jo kymmenen maissa, joten lähdimme isolla porukalla ajelemaan kohti Turtle Islandia ja Senangan rantaa. Teemu ja Henkka johdattivat meidät Denpasarin halki uusiin maisemiin, pitkän ja kuoppaisen hiekkatien päässä oli ihanan rauhaisa ranta. Monta päivää Balilla riehunut tuuli oli kuitenkin löytänyt myös sinne. Säätä uhmaten pojat lähtivät aallokon syövereihin surffaamaan, kun me tytöt jäimme rantatuoleille palvomaan polttavaa aurinkoa. Tajusimme heti ettemme kauaa voisi keskipäivän auringossa maata, oli tukahduttavan kuuma tuulesta huolimatta! Hetken aikaa maattuamme oli aika siirtyä varjoon ja siitä kotio lepäilemään. 


Iltapäivällä luvassa taas pentuenergiaa!
Vitsi he kasvavat nopeasti
 Illalla lähdimme vielä katsomaan auringonlaskua Seminyakin Double-Six beachille. Minun oli tarkoitus hiukan valokuvailla, mutta auringonlasku ei ollut kovinkaan näyttävä, joten kuvailut saavat odottaa seuraavaa laskua. Päätimme myös vierailla vihdoin ja viimein Cafe Seminyakissa syömässä Balin isoimmiksi mainostettuja hampurilaisia. En nyt tiedä siitä koosta... minuun se ainakin upposi kokonaan ja vielä suht helposti :) Toisaalta täällä on useasti todettu, että masuni on pohjaton kaivo!

 
Alkuperäinen tyttötrio koossa taas pienen tauon jälkeen!
Tuhoutunut hampurilainen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti